top of page

Louisa

Mitt namn är Louisa, jag är 20 år gammal och en av bandmedlemmarna i unique.
Musik har alltid varit en stor drivkraft för mig. Redan när jag var liten sjöng jag med till alla Hannah Montana låtar. Hade du frågat mig vem min idol var för tio år sedan hade jag sagt Hannah Montana. Idag hade jag sagt Demi Lovato.
Hon är en av de få artister som har varit väldigt ärliga. Hon pratar mycket om psykisk ohälsa och att det faktiskt är okej att be om hjälp. Att just prata om psykisk ohälsa är väldigt viktigt för mig.
Mitt drömyrke när jag var liten var att bli dansare. Jag och mina kompisar låtsades att vi var proffs och gjorde väldigt många uppvisningar för våra föräldrar. Vi dansade oftast till Justin Biebers låt ”baby”.
Nu är min stora dröm att jobba med något som jag tycker är roligt och så klart musiken.
Min favoritplats är utsiktsplatsen i Sibbarp, det är så otroligt fint där. Jag älskar att se solnedgången med mina kompisar och prata om allt i livet.
Jag är en ganska spontan människa vilket kan bli väldigt roligt! Ena dagen kanske jag och mina kompisar bestämmer oss för att åka till Ullared och den andra bestämmer vi oss för att ta ett kvällsdopp. Det är just dom spontana dagar och kvällar som jag kommer minnas mest i livet.
Min favoritmat är ganska basic men det är tacos. En kväll med tacos, film och mys är en perfekt kväll för mig.

bottom of page